ST-Koneistus on ostanut Tulotie 4 kiinteistön ja tontin

ST-Koneistus on ostanut Tulotie 4 kiinteistön ja tontin
Uutinen
 | 28.11.2022

ST-Koneistus on ostanut Tulotie 4, 33470 Ylöjärvi, osoitteessa sijaitsevan kiinteistön tontteineen.

Hehtaarin kokoisella tontilla sijaitsee 1000m2 teollisuushalli, joka on tarkoitus saneerata ja ottaa käyttöön lähitulevaisuudessa ST-Koneistuksen tuotantotilana.

Uusi tontti on suorassa rajayhteydessä ST-Koneistuksen Hopeatie 3 tontin kanssa, mikä osaltaan mahdollistaa kiinteistöjen yhdistämisen rakentamalla niiden väliin.

– Haluamme valmistaa tulevaisuudessa entistä valmiimpia kokonaisuuksia asiakkaillemme ja se vaatii myös fyysistä laajentumista. Tarkat askelmerkit uuden hallin käyttöönotosta ovat vielä kesken, mutta teemme suunnitelmia parhaillaan. Tärkeintä on kuitenkin se, että meillä on nyt tilaa ja lääniä, mihin suunnitella, Tommi Peltonen, ST-Koneistuksen omistaja kertoo.


ST-Koneistus Oy on Suomen suurin vaativiin erikoissarjoihin erikoistunut hydrauliikkalohko- ja komponenttivalmistaja. Jo yli 50 vuoden ajan tehtävämme on ollut auttaa hydrauliikkayrityksiä sekä kone- ja laiterakennusteollisuutta niiden laadukkaiden lopputuotteiden valmistuksessa. Vuosikymmenten aikana hydrauliikkatuotteitamme on toimitettu kymmeniin eri maihin ympäri maailman.