Tervetuloa ST-Koneistus Oy:n uuden tuotantosolun esittelytapahtumaan!

Tervetuloa ST-Koneistus Oy:n uuden tuotantosolun esittelytapahtumaan!
Uutinen
 | 02.02.2022

Tapahtuman puhujina toimivat ST-koneistus Oy:n yrittäjä Tommi Peltonen sekä JTA Connection Oy:n toimitusjohtaja Jere Mattjus.

ST-Koneistus ja JTA Connection ovat yhdessä suunnitelleet ja toteuttaneet täysautomaattisen tuotantosolun, jonka tarinan SIX Valmistusklubi kertoo nyt kaksiosaisena tapahtumana!

Ensimmäinen osa toteutetaan 16.02.2022 Teams-tapahtumana, jossa kuulette investoinnin taustoista ja teknologiasta. Webinaarissa puhujina toimivat ST-koneistuksen yrittäjä Tommi Peltonen sekä JTA Connectionin toimitusjohtaja Jere Mattjus.

Toisessa osassa 06.04.2022 pääsette paikanpäälle ST-Koneistuksen tuotantotiloihin. Tapahtumassa näette investoinnin tuomat tuottavuushyödyt omin silmin ja pääsette perehtymään syvemmin hyödynnettyjen teknologioiden taustoihin.

OSA1: Ilmoittaudu (ilmoittautuminen päättyy 16.02.2022 00:00)

OSA2: Ilmottaudu (ilmoittautuminen päättyy 01.04.2022 00:00)

Tampereen seudulla on lanseerattu uusi toimintamuoto, SIX Valmistusklubi, joka toimii foorumina valmistavan teollisuuden yrityksille. Klubitapahtumissa vieraillaan yrityksissä, opitaan yrityksiä askarruttavista uusista teknologioista ja verkostoidutaan.

JTA Connection tarjoaa lukuisille teollisuustoimialoille räätälöityjä tuotanto- ja logistiikka-automaatioratkaisuja, kuten robottisoluja, kuljettimia sekä kokonaisia tuotanto- ja kokoonpanolinjoja maailman laajuisesti. Lisäksi tarjoamme ammattitaitoista suunnittelupalvelua tuotantoprosessien automatisoimiseksi sekä automaatiolaitteiden asennus- ja huoltotöitä.–

ST-Koneistus on Suomen suurin vaativiin erikoissarjoihin erikoistunut hydrauliikkalohko- ja komponenttivalmistaja. Jo yli 50 vuoden ajan tehtävämme on ollut auttaa hydrauliikkayrityksiä sekä kone- ja laiterakennusteollisuutta niiden laadukkaiden lopputuotteiden valmistuksessa. Vuosikymmenten aikana hydrauliikkatuotteitamme on toimitettu kymmeniin eri maihin ympäri maailman.