Juuso Pekkonen on nimitetty ST-Koneistuksen uudeksi myynti-insinööriksi

Juuso Pekkonen on nimitetty ST-Koneistuksen uudeksi myynti-insinööriksi
Uutinen
 | 25.04.2023

Juuso Pekkonen, hydrauliikka ja tuotantotekniikan diplomi-insinööri, on aloittanut ST-Koneistuksen uutena myynti-insinöörinä.

Juusolla on taustalla laaja-alainen kokemus hydrauliikkaan liittyvistä myynnin sekä tuotekehityksen tehtävistä. ST-Koneistuksella hän vastaa pääasiassa venttiilistöihin liittyvän kokoonpanoliiketoiminnan myynnistä sekä kehittämisestä.

– Ensisijainen tehtäväni on kokoonpanoliiketoiminnan kehittäminen ja myynnin kasvattaminen. Lisäksi kokopanotuotteiden tekninen vastuu ja suunnittelutiimimme tukeminen kuuluvat tehtäviini. Toisaalta ST-Koneistus on matala organisaatioinen yritys, joten varmasti paljon muitakin tehtävää löytyy, kuten esimerkiksi yhteistyö tuotannon ja komponenttitoimittajien kanssa.

Mitkä fiilikset ensimmäisen työviikon jälkeen?

– Hyvä meininki ja hyvä porukka tuntuu olevan! Kunhan tässä tulee kaikkien kanssa tutuksi niin varmasti alkaa hyviä asioita tapahtumaan. Odotan innolla yhteistyötä kaikkien kanssa.

Työn ulkopuolella Valkeakoskella asustavan perheenisän aika vierähtää pitkälti lasten parissa sekä vanhemman pojan salibandyjoukkueen valmennushommissa.

Tervetuloa tiimiin Juuso!